Elkészítése
A sütőt 220 fokra előmelegítjük.
A combokat megtisztítjuk és leöblítjük, majd egyenként bedörzsöljük a fűszersóval, borsozzuk és megkenjük mustárral.
Felforrósítjuk a zsírt és a combokat elősütjük minden oldalán, majd egy tányérra szedjük.
A burgonyát és a hagymákat meghámozzuk. A burgonyát karikára, a hagymákat apróra vágjuk.
Egy közepes méretű tepsibe rétegezzük a burgonyát és a hagymát. Megszórjuk a felaprított petrezselyemmel és sózzuk, borsozzuk, majd összeforgatjuk.
Az elősütött csirkecombokat a tetejére helyezzük, aláöntjük a vizet és alufóliával lefedjük.
Betoljuk a sütőbe és kb 40 percig sütjük (ekkorra a burgonya is megpuhul). Ekkor eltávolítjuk a fóliát és az egészet szép pirosra sütjük.


