Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Hagymás csirkecomb gombával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 db csirkecomb 40 dkg gomba 2 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 ek sűrített paradicsom 2 ek olaj, vagy zsír 1 kávéskanál oregánó 1 kávéskanál bazsalikom 2 ek vargánya gombapor 1 dl rozé bor só Elkészítése: A húst lebőrözöm, kicsontozom és tojásnyi darabokra vágom. A zsiradékon üvegesre párolom a szálasra vágott vöröshagymát, majd […]

Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
LigetiK
Beküldte: 2016.06.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 40 dkg gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek sűrített paradicsom
  • 2 ek olaj, vagy zsír
  • 1 kávéskanál oregánó
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • 2 ek vargánya gombapor
  • 1 dl rozé bor


Elkészítése:

A húst lebőrözöm, kicsontozom és tojásnyi darabokra vágom.

A zsiradékon üvegesre párolom a szálasra vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a sűrített paradicsomot és 2 percig kevergetve megpirítom.

Hozzáadom a felszeletelt gombát, rászeletelem a fokhagymát, megszórom bazsalikommal, oregánoval és addig pirítom, amíg elfövi a gomba eresztett levét.

Megszórom a gombaporral, hozzáadom a húst, aláöntöm a bort, sózom és a hús puhulásáig párolom.

Sült krumplival, és/vagy párolt rizzsel tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is