Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hagymás csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 evőkanál kacsazsír
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál majoránna (ízlés szerint)
  • 1 evőkanál pirosparika ( ízlés szerint)
  • 60 ml víz
  • só

Elkészítése

A vöröshagymát meghámozzuk és felszeleteljük, a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.

Egy serpenyőben felolvasztjuk a kacsazsírt. Üvegesre píritjuk a zsíron a vöröshagymát, majd rádobjuk a szeletelt fokhagymát is.

Ezután hozzáadjuk a csirkemájat is. Átforgatjuk 1-2 perc alatt. Hozzáadjuk a majoránnát is és ezzel is jól átforgatjuk.

Elzárjuk a gázt, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és rögtön felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, majd további 8-10 percen át főzzük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/hagymas-csirkemaj/