Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg kacsamáj 8 dkg vöröshagyma őrölt fekete bors majoránna köménymag 4 dkg kacsazsír só Elkészítése: A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy akár egészben is hagyhatjuk. Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük. A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg kacsamáj
  • 8 dkg vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • köménymag
  • 4 dkg kacsazsír


Elkészítése:

A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy akár egészben is hagyhatjuk.

Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük.

A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát.

A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is