Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hagymás kacsamáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg kacsamáj
  • 8 dkg vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • köménymag
  • 4 dkg kacsazsír
  • só


Elkészítése:

A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy akár egészben is hagyhatjuk.

Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük.

A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát.

A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/hagymas-kacsamaj/