A csirkecombokat megmossuk, megsózzuk, és olajjal kikent tepsibe tesszük. Aláöntünk 1 dl vizet, lefedjük fóliával, és előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
Közben a hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, a füstölt szalonnát csíkokra vágjuk. A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Miután megfőtt, leszűrjük, majd összekeverjük 1 dl tejföllel, és egy olajjal kikent tepsibe tesszük.
A krumplit betakarjuk a hagymaszeletek felével, ráhelyezzük a füstölt szalonnát, majd az elősütött csirkecombokat is. A tetejére tesszük a megmaradt hagymát.
A maradék tejfölt elkeverjük egy kevés tárkonnyal, borssal és sóval, majd rálocsoljuk a tepsi tartalmára. Lefedve, forró sütőben további 40 perc alatt készre sütjük.