Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Hagymás, sajtos csirkecombok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a csirkecombokat alaposan megmossuk és megtisztítjuk. A burgonyát egyforma, vékony karikákra szeleteljük. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, majd elrendezzük benne a karikára vágott burgonyát, és enyhén megsózzuk. A burgonyaágyra ráhelyezzük a csirkecombokat, amelyeket mindkét oldalukon fűszersóval ízesítünk. A hagymákat félbevágjuk, majd szeletekre vágjuk, és kézzel szétmorzsolva a csirkecombok tetejére szórjuk. Az előmelegített sütőbe tesszük […]

Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
5 adag
Beküldte: 2012.07.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a csirkecombokat alaposan megmossuk és megtisztítjuk. A burgonyát egyforma, vékony karikákra szeleteljük. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, majd elrendezzük benne a karikára vágott burgonyát, és enyhén megsózzuk.

A burgonyaágyra ráhelyezzük a csirkecombokat, amelyeket mindkét oldalukon fűszersóval ízesítünk. A hagymákat félbevágjuk, majd szeletekre vágjuk, és kézzel szétmorzsolva a csirkecombok tetejére szórjuk.

Az előmelegített sütőbe tesszük a tepsit, és alufóliával lefedve 180-200 fokon addig pároljuk, amíg a combok puhák nem lesznek. Ezután levesszük a fóliát, és tovább sütjük, amíg a csirkecombok bőre ropogósra nem pirul.

Amikor már majdnem kész van az étel, reszelt sajtot szórunk a combok tetejére, és visszatesszük a sütőbe addig, amíg a sajt szépen ráolvad. Tálaláskor csemege uborkával kínáljuk.

Sztori

Ez egy nagyon egyszerű és olcsó étel, amely nem igényel különösebb szakács technikát. Gyorsan elkészíthető, és mindig nagy sikert arat a családi ebédeken.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is