Elkészítése
Először a csirkecombokat alaposan megmossuk és megtisztítjuk. A burgonyát egyforma, vékony karikákra szeleteljük. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, majd elrendezzük benne a karikára vágott burgonyát, és enyhén megsózzuk.
A burgonyaágyra ráhelyezzük a csirkecombokat, amelyeket mindkét oldalukon fűszersóval ízesítünk. A hagymákat félbevágjuk, majd szeletekre vágjuk, és kézzel szétmorzsolva a csirkecombok tetejére szórjuk.
Az előmelegített sütőbe tesszük a tepsit, és alufóliával lefedve 180-200 fokon addig pároljuk, amíg a combok puhák nem lesznek. Ezután levesszük a fóliát, és tovább sütjük, amíg a csirkecombok bőre ropogósra nem pirul.
Amikor már majdnem kész van az étel, reszelt sajtot szórunk a combok tetejére, és visszatesszük a sütőbe addig, amíg a sajt szépen ráolvad. Tálaláskor csemege uborkával kínáljuk.
Sztori
Ez egy nagyon egyszerű és olcsó étel, amely nem igényel különösebb szakács technikát. Gyorsan elkészíthető, és mindig nagy sikert arat a családi ebédeken.

