Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 nagyobb csirkemell filé 1 csapott kk őrölt bors 1 csapott kk őrölt köménymag 1 púpos tk házi fokhagymakrém 20 dkg zsemlemorzsa 5 dl olaj sütni Elkészítése: A megtisztított csirkemellet kb. 2,5*2,5 cm nagyságú kockára vágjuk. Kicsit lecsepegtetjük, majd meghintjük borssal, őrölt köménymaggal és kicsit bedörzsöljük fokhagymakrémmel. A zsemlemorzsát egy tálkába szórjuk. Egy magasabb […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2016.06.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb csirkemell filé
  • 1 csapott kk őrölt bors
  • 1 csapott kk őrölt köménymag
  • 1 púpos tk házi fokhagymakrém
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dl olaj sütni


Elkészítése:

A megtisztított csirkemellet kb. 2,5*2,5 cm nagyságú kockára vágjuk.

Kicsit lecsepegtetjük, majd meghintjük borssal, őrölt köménymaggal és kicsit bedörzsöljük fokhagymakrémmel.

A zsemlemorzsát egy tálkába szórjuk.

Egy magasabb falú serpenyőben olajat forrósítunk.

A húsokat megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd a forró olajban közepes lángon szép barnára sütjük.

Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.

Sóval meghintve, friss kenyérrel és lila hagymával azonnal kínáljuk.

[box style=”info”]Amikor először megláttam ezt a finomságot, kicsit hitetlen voltam. Aztán kipróbáltam és kellemesen csalódtam. A csirke ebben a formában elkészítve tényleg meglepően hasonló ízű a tepertőhöz. A gyerekek is kedvelték. Friss, ropogós kenyérrel és lila hagymával, frissen az igazi.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is