Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Hamis töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A combokat átmossuk, megtisztítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát, és pár percig együtt sütjük. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kifacsarjuk, ha megpuhultak. A zsemléhez hozzáadjuk az apró darabokra vágott főtt tojásokat, a lecsöpögtetett zöldborsót, a nyers tojásokat, a hagymás-gombás keveréket és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Egy tepsit […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A combokat átmossuk, megtisztítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát, és pár percig együtt sütjük. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kifacsarjuk, ha megpuhultak. A zsemléhez hozzáadjuk az apró darabokra vágott főtt tojásokat, a lecsöpögtetett zöldborsót, a nyers tojásokat, a hagymás-gombás keveréket és az apróra vágott petrezselyemzöldet.

Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk olajjal, majd a massza felét belesimítjuk. Rátesszük a combokat, majd erre a massza másik felét. Alufóliával letakarva, a legmagasabb hőfokon kb. 45 perc alatt megsütjük. Fólia nélkül még 10 percig pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is