Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hamis töltött csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 db csirke felsőcomb
  • 8 db zsemle
  • 5 db főtt tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 15 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 10 dkg zöldborsó
  • 2 db tojás
  • só
  • bors
Hamis töltött csirkecomb

Elkészítése

A combokat átmossuk, megtisztítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát, és pár percig együtt sütjük. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kifacsarjuk, ha megpuhultak. A zsemléhez hozzáadjuk az apró darabokra vágott főtt tojásokat, a lecsöpögtetett zöldborsót, a nyers tojásokat, a hagymás-gombás keveréket és az apróra vágott petrezselyemzöldet.

Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk olajjal, majd a massza felét belesimítjuk. Rátesszük a combokat, majd erre a massza másik felét. Alufóliával letakarva, a legmagasabb hőfokon kb. 45 perc alatt megsütjük. Fólia nélkül még 10 percig pirítjuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/hamis-toltott-csirkecomb/