Elkészítése
Első lépésként egy serpenyőben felhevítjük az olajat.
Amíg az olaj melegszik, előkészítjük a húst, amit hosszában kettévágunk. A kapott két szelet hús mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd a felhevült olajra tesszük, ahol viszonylag magas hőfokon, oldalanként körülbelül 3 perc alatt elősütjük.
Egy kivajazott jénaiba vagy kisebb tepsibe szedjük a húsokat.
Mindegyikre két-két darab félbevágott szelet sonkát, valamint egy-egy ananász karikát teszünk, végül ráterítjük a sajtszeleteket.
180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük nagyjából 20 perc alatt.
Amíg a hús pirul, elkészítjük a köretet. Az olajat felforrósítjuk és ráöntjük a rizst, majd néhányszor átkeverjük. Ezután forró vízzel felöntjük és sózzuk.
Időnként megkeverve kb 10 percig főzzük, majd levesszük a tűzről és néhány percig fedő alatt pihentetjük. Amint elkészült, azonnal tálaljuk.
Frissen, melegen a legfinomabb!

