Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kicsontozzuk, szeletekre vágjuk, mindegyikbe tűzünk egy kis darabka füstölt szalonnát, és sóval, borssal bedörzsöljük. Roston, illetve teflonedényben vagy közönséges serpenyőben egy kevés vajon ropogós pirosra sütjük. A tálat burgonyapürével alapozzuk, erre fektetjük a hússzeleteket, és ha van, a pecsenyelével megöntözzük. (Lehet alufóliában is sütni, egy borsónyi vajjal.)

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kicsontozzuk, szeletekre vágjuk, mindegyikbe tűzünk egy kis darabka füstölt szalonnát, és sóval, borssal bedörzsöljük. Roston, illetve teflonedényben vagy közönséges serpenyőben egy kevés vajon ropogós pirosra sütjük.

A tálat burgonyapürével alapozzuk, erre fektetjük a hússzeleteket, és ha van, a pecsenyelével megöntözzük. (Lehet alufóliában is sütni, egy borsónyi vajjal.)

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is