Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Holland csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst összedolgozzuk az olajban megpirított vöröshagymával, a megvagdalt petrezselyemzölddel, a tojással meg a borssal, és a csirke belsejébe töltjük. A maradék olajban, egy kevés vízzel, a karikákra vágott zöldséggel puhára pároljuk a megtöltött szárnyast, majd zsírjára sütjük. A csirkét kivesszük, és feldaraboljuk, levét áttörjük vagy turmixoljuk, és a tojássárgájával, meg citromlével elhabart tejföllel […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst összedolgozzuk az olajban megpirított vöröshagymával, a megvagdalt petrezselyemzölddel, a tojással meg a borssal, és a csirke belsejébe töltjük. A maradék olajban, egy kevés vízzel, a karikákra vágott zöldséggel puhára pároljuk a megtöltött szárnyast, majd zsírjára sütjük.

A csirkét kivesszük, és feldaraboljuk, levét áttörjük vagy turmixoljuk, és a tojássárgájával, meg citromlével elhabart tejföllel besűrítjük, de nem forraljuk, csak melegítjük, nehogy a tojás összekapjon. A csirkedarabokat a mártással leöntve, a felszeletelt töltelékkel körülrakva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is