Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Pulyka

Szárnyas receptek

Húsgolyók gombás-mustáros mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

 darált pulykahúst összekeverjük a préselt fokhagymával, sóval, borssal és a szódabikarbónával. A masszából kis golyókat formázunk, majd kevés zsiradékon, közepes hőmérsékleten ropogósra sütjük. A megsült húsgolyókat félretesszük. Közben a lila hagymát apróra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a szalonnát pedig csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben a szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát és a gombát. Az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.05.19.

Hozzávalók

Elkészítése

 darált pulykahúst összekeverjük a préselt fokhagymával, sóval, borssal és a szódabikarbónával. A masszából kis golyókat formázunk, majd kevés zsiradékon, közepes hőmérsékleten ropogósra sütjük. A megsült húsgolyókat félretesszük.

Közben a lila hagymát apróra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a szalonnát pedig csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben a szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát és a gombát. Az egészet sóval és borssal ízesítjük, és néhány percig pároljuk, amíg a gomba megpuhul.

Ezt követően hozzákeverjük a mustárt, majd a tejfölt, és 1-2 percig alacsony lángon főzzük, hogy a mártás összeálljon. A végén beleforgatjuk a megsütött húsgolyókat, és együtt átmelegítjük az egészet.

Frissen főtt tésztával tálaljuk. Ízlés szerint reszelt parmezánt szórhatunk a tetejére.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is