Csirke elkészítése
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és borssal ízesítjük. A tojásfehérjét keményítővel felverjük, majd sóval és borssal fűszerezzük. A hússzeleteket beleforgatjuk a masszába, és forró olajban aranybarnára sütjük.
Csípős káposztasaláta
A káposztát és a répát legyaluljuk, majd enyhén megsózzuk. Az ecetet a vízzel és az édesítőszerrel elkeverjük, majd a zöldségekre öntjük. Borssal ízesítjük, és erős pistával csípősítjük.
Burgonya köret
A burgonyát nagyobb cikkekre vágjuk, majd sós vízben félig előfőzzük. Ezután forró olajban aranybarnára sütjük.
Tipp
Az illatos csirkét kínálhatjuk szójaszósszal vagy fokhagymás mártogatóval is. A salátába reszelt almát is tehetünk, így enyhén édeskés ízt kap, ami jól kiegyensúlyozza a csípősséget.