Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- friss gyömbér reszelve
- 2 tk mustármag
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tk koriander
- 1 tk garam masala
- 2 tk arab hét fűszer-keverék
- 1 pohár natúr joghurt
- 1 dl paradicsom püré
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A csirkemellet alaposan megmossuk, majd felkockázzuk.
A fent leírt fűszereket mozsárba tesszük, összetörjük, kicsit megpirítjuk száraz serpenyőben, majd a csirkére tesszük. Hozzáöntjük a joghurtot is és 2 órára hűtőbe tesszük.
A vöröshagymát felkockázzuk, majd hozzáöntjük a bepácolt csirkemellet és megsütjük.
Felöntjük a paradicsompürével, összefőzzük nagyjából 10-15 perc alatt.
Bulgurral tálaljuk.

