Elkészítése
Combok:
Kevés olajon pirítsuk üvegesre a finomra vágott vöröshagymát. Adjuk hozzá a beirdalt csirkecombokat és pirítsuk át minden oldalukat. Közben sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Zöldség és gyümölcs hozzáadása:
A csirkére öntsük a mexikói zöldségeket, tegyük hozzá a gerezdekre vágott almát, a mazsolát és a szegfűszeget. Forgassuk össze alaposan az egészet.
Fedő alatt, takarék lángon főzzük körülbelül 30 percig, amíg a hús teljesen megpuhul. Ha szükséges, öntsünk alá kevés vizet és főzés közben pótoljuk.
Tálalás
Az elkészült indiai csirkét főtt rizzsel kínáljuk.
Tipp:
Az ételt gazdagíthatjuk egy kevés curry porral vagy kurkumával, így még inkább az indiai konyhát fogja idézi. Ha szeretjük a csípősebb ízeket, adhatunk hozzá chiliport vagy friss erős paprikát is.

