Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke

Csirkecomb

Indiai csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az indiai csirke egy olyan egytálétel, amelyben a hús mellett gyümölcsök és fűszerek is helyet kapnak. Ízvilága édes és sós jegyeket ötvöz, így minden falat izgalmas és változatos.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Manci Szabo
Beküldte: 2017.11.25.

Hozzávalók

Elkészítése

Combok:

Kevés olajon pirítsuk üvegesre a finomra vágott vöröshagymát. Adjuk hozzá a beirdalt csirkecombokat és pirítsuk át minden oldalukat. Közben sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

Zöldség és gyümölcs hozzáadása:

A csirkére öntsük a mexikói zöldségeket, tegyük hozzá a gerezdekre vágott almát, a mazsolát és a szegfűszeget. Forgassuk össze alaposan az egészet.

Fedő alatt, takarék lángon főzzük körülbelül 30 percig, amíg a hús teljesen megpuhul. Ha szükséges, öntsünk alá kevés vizet és főzés közben pótoljuk.

Tálalás

Az elkészült indiai csirkét főtt rizzsel kínáljuk.

Tipp:

Az ételt gazdagíthatjuk egy kevés curry porral vagy kurkumával, így még inkább az indiai konyhát fogja idézi. Ha szeretjük a csípősebb ízeket, adhatunk hozzá chiliport vagy friss erős paprikát is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Indiai Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Manci Szabo
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is