Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 4 szelet trappista sajt
- 20 dkg paprikás szalámi
- 2 hegyes erős paprika
- 1 csokor újhagyma
- só
- szárnyas fűszerkeverék
- 1 csomag szeletelt bacon
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A paprikákat szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 szelet paprikás szalámit, 1-2 szelet paprikát és 2-3 szál újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, 2-3 szelet baconbe betekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe, vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!