Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Joghurtban pácolt rántott csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 2 dl joghurt
  • só
  • őrölt fehérbors
  • chili
  • szárnyas fűszerkeverék
  • curry
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kukoricaliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • kukoricapehely
  • étolaj
Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

Elkészítése

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk.

A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal.

A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!

A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa, kukoricapehely keverékbe panírozzuk.

Bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/joghurtban-pacolt-rantott-csirkecomb/