Elkészítése
A vastag csirkemellszeletet óvatosan bevágom, hogy szét tudjam nyitni, így egy nagyobb felületet kapok a töltéshez. A húst ízlés szerint sózom, borsozom, és megtöltöm juh- vagy túróval. Ezután visszahajtom a csirkemellet, és 175 fokos sütőben, vajjal kikent jénaiban, lefedve puhára párolom. Miután megpuhult, a fedőt levéve kicsit megpirítom a tetejét, hogy szép aranybarna legyen.
Közben a tésztát sós vízben kifőzöm, majd leszűröm.
A fokhagymát, kínai kelt, feta sajtot és petrezselymet apróra vágom, majd egy kevés vízzel összeturmixolom. Tálalás előtt a keveréket serpenyőben felmelegítem, és összeforgatom a főtt tésztával, hogy az ízek jól átjárják.
A paradicsomot felszeletelem, és olívaolajon körülbelül 3 percig sütöm, hogy kissé karamellizálódjon.
Végül a túróval töltött csirkemellet a tésztával és a sült paradicsommal együtt tálalom.

