Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kacsa

Liba

Szárnyas receptek

Kacsa- és libasült

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kacsamell 4 kacsacomb 1 libamell 2 libacomb 2 tk morzsolt majoránna 1 tk kakukkfű 2 dl száraz fehérbor ízlés szerint őrölt fekete bors ízlés szerint só Elkészítése: A combokat és a mellet sóval, borssal bedörzsölöm, a húsos felét fűszerezem majoránnával és kakukkfűvel. Egy tepsibe egymás mellé rakom a húsokat, aláöntöm a bort. Alufóliával […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
LigetiK
Beküldte: 2015.07.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kacsamell
  • 4 kacsacomb
  • 1 libamell
  • 2 libacomb
  • 2 tk morzsolt majoránna
  • 1 tk kakukkfű
  • 2 dl száraz fehérbor
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint só


Elkészítése:

A combokat és a mellet sóval, borssal bedörzsölöm, a húsos felét fűszerezem majoránnával és kakukkfűvel.

Egy tepsibe egymás mellé rakom a húsokat, aláöntöm a bort. Alufóliával lefedve, 200 fokon 80 percig sütöm, majd a fóliát levéve, még 15 perc alatt ropogósra sütöm a bőrét.

[box style=”info”]A fagyasztóláda mélye sokszor kincseket rejt, amiért érdemes néha feltúrni. Szerencsére húsoknál mindig ráírom a csomagra mi van benne, ezért nem ér meglepetés. Kacsa-, libamelleket és combokat leltem, amiért érdemes volt felfűteni a kemencét. Az eredmény pedig itt látható.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is