Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kacsacomb eperboros párolt káposztával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 db kacsacomb
  • só
  • frissen őrölt bors
  • kevés olíva olaj


Elkészítése:

A kacsacombokat előző este besóztam, borsoztam, kevés olíva olajjal bedörzsöltem, és éjszakára a hűtőbe tettem.

A combokat forró serpenyőben a bőrös felével elkezdtem sütni. Kevés száraz bort öntöttem alá. 3 perc után megfordítottam, és fedő alatt sütöttem tovább újabb öt percig.

Kevés mustárt dörzsöltem rá, majd előmelegített sütőben fólia alatt sütöttem 20 percig. A bőrös fele került felülre, és kevés víz alá.

A végén a fóliát levéve, kicsit megpirítottam a tetejét felső sütéssel. Szép ropogósra sült a bőre.

Mellé mazsolás, eperboros párolt káposztát tálaltam.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/kacsacomb-eperboros-parolt-kaposztaval/