Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat tejjel leöntjük, és körülbelül fél órán át áztatjuk benne. Ezalatt a kacsazsírt felforrósítjuk, majd a fokhagymát beleszeljük, és halványan megpirítjuk. A májat kivesszük a tejből, lecsepegtetjük, és kis kockákra vágjuk. A fokhagymás zsírba beletesszük a májat, és fehéredésig sütjük. Ezután hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát és a fűszereket. A máj áztató tejéből egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.02.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat tejjel leöntjük, és körülbelül fél órán át áztatjuk benne. Ezalatt a kacsazsírt felforrósítjuk, majd a fokhagymát beleszeljük, és halványan megpirítjuk. A májat kivesszük a tejből, lecsepegtetjük, és kis kockákra vágjuk.

A fokhagymás zsírba beletesszük a májat, és fehéredésig sütjük. Ezután hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát és a fűszereket. A máj áztató tejéből egy keveset hozzáöntünk, majd fedővel letakarva pároljuk, amíg a hagyma üveges nem lesz.

Amikor a tej elfő, és a hagyma is megpuhult, az ételt apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is