Elkészítése
Előkészítés:
A kacsazúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk. A vöröshagymát, a paprikákat és a paradicsomot szintén felkockázzuk, a fokhagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:
Egy lábasban a zsírt felhevítjük, majd üvegesre dinszteljük rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát, a köménymagot, a paprikákat és a paradicsomot, majd közepes lángon 10-15 percig pároljuk.
Beletesszük a felkockázott zúzát, megsózzuk, és addig főzzük, amíg a saját levét elfövi. Ekkor megszórjuk a pirospaprikával, és kevés vizet adva hozzá, fedő alatt lassú tűzön puhára pároljuk. Szükség szerint többször zsírjára sütjük, és apránként pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
Galuskával vagy tarhonyával tálaljuk.
