Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsírt felolvasztjuk, a vöröshagymát apróra vágjuk, majd üvegesre pároljuk a zsiradékban. Hozzáadjuk a fűszereket és a zúzott fokhagymát. Egy kevés vízzel felöntjük, forralunk rajta egyet, majd hozzáadjuk a feldarabolt kakashúst. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Időnként megrázogatjuk, nem kevergetjük. A húst addig főzzük, amíg teljesen megpuhul, és közben a leve is elfő, szaftos állagot […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.06.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsírt felolvasztjuk, a vöröshagymát apróra vágjuk, majd üvegesre pároljuk a zsiradékban.

Hozzáadjuk a fűszereket és a zúzott fokhagymát. Egy kevés vízzel felöntjük, forralunk rajta egyet, majd hozzáadjuk a feldarabolt kakashúst. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi.

Időnként megrázogatjuk, nem kevergetjük. A húst addig főzzük, amíg teljesen megpuhul, és közben a leve is elfő, szaftos állagot kapunk.

Frissen főtt nokedlivel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is