Elkészítése
Előkészítés:
A csirkecombokat alaposan fűszerezzük be a fűszersóval (a bőrük alá is dörzsöljük be), hogy a hús mindenhol átvegye az ízeket. Egy olajozott tepsibe fektessük a combokat, locsoljuk meg kevés olajjal, öntsünk alá egy kis vizet és süssük 160 fokon félig puhára.
Zöldségek:
Közben a vöröshagymát és a paprikákat vágjuk nagyobb szeletekre. A félig megsült csirkéhez adjuk a zöldségeket és a rozmaringot, majd süssük tovább, amíg a hús teljesen omlósra puhul, a paprika pedig enyhén megpirul.
Tálalás:
A csirkecombokat a sült zöldségekkel együtt tálaljuk, krumplipürével és sok friss petrezselyemmel kínálva.
Tipp:
A paprikák mellé tehetünk cukkinit vagy paradicsomot is, így még gazdagabb lesz a zöldséges köret. Ha intenzívebb ízeket szeretnénk, a sütés végén egy kevés fokhagymát is adhatunk hozzá.


