Elkészítése
Hozzávalók: A káposztát a hússal,zsemlével,tojással, és a fűszerekkel eldolgozzuk. A kacs hasüregébe töltjük, és bevarrjuk. Forró sütőben levével locsolgatva kisütjük.
Hozzávalók: A káposztát a hússal,zsemlével,tojással, és a fűszerekkel eldolgozzuk. A kacs hasüregébe töltjük, és bevarrjuk. Forró sütőben levével locsolgatva kisütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Hozzávalók: A káposztát a hússal,zsemlével,tojással, és a fűszerekkel eldolgozzuk. A kacs hasüregébe töltjük, és bevarrjuk. Forró sütőben levével locsolgatva kisütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.