Elkészítése
Az olajon fehéredésig megpirítjuk a felkockázott csirkemellet. Ételízesítővel, fehér borssal és kaporral ízesítjük. Amikor a csirkemell megpirult, felöntjük főzőtejszínnel, majd összeforraljuk.
Már készen is van, jó étvágyat kívánunk!
Az olajon fehéredésig megpirítjuk a felkockázott csirkemellet. Ételízesítővel, fehér borssal és kaporral ízesítjük. Amikor a csirkemell megpirult, felöntjük főzőtejszínnel, majd összeforraljuk. Már készen is van, jó étvágyat kívánunk!
Az olajon fehéredésig megpirítjuk a felkockázott csirkemellet. Ételízesítővel, fehér borssal és kaporral ízesítjük. Amikor a csirkemell megpirult, felöntjük főzőtejszínnel, majd összeforraljuk. Már készen is van, jó étvágyat kívánunk!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az olajon fehéredésig megpirítjuk a felkockázott csirkemellet. Ételízesítővel, fehér borssal és kaporral ízesítjük. Amikor a csirkemell megpirult, felöntjük főzőtejszínnel, majd összeforraljuk.
Már készen is van, jó étvágyat kívánunk!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.