A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, majd sóval és borssal megszórjuk.
A juhtúrót áttörjük, bőven megszórjuk apróra vágott kaporral, és alaposan elkeverjük. A csirkemellszeletekre halmozzuk a kapros juhtúrót, majd felgöngyöljük őket.
Az így előkészített húsokat egymás mellé helyezzük egy hőálló üvegedényben, a tetejét megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Lefedve, előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Ezután a fóliát eltávolítjuk, és addig sütjük tovább, amíg a sajt aranybarnára pirul.
Forrón, körettel tálaljuk.
Tipp
Köretként jól illik hozzá friss saláta, rizs vagy tepsis burgonya. Ha még különlegesebbé szeretnénk tenni, a töltelékbe tehetünk kevés fokhagymát is, ami jól kiegészíti a juhtúró és a kapor ízét.