Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Kapros túróval töltött csirkecombfilé baconbundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kapros túróval töltött csirkecombfilé baconbundában igazi különlegesség, amely a túró frissességét és a bacon füstös ízét ötvözi. Egy könnyen elkészíthető, mégis elegáns fogás, amely hétvégi ebédre vagy vendégváró vacsorára is kitűnő választás.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kjucus
Beküldte: 2013.10.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A túrót összekeverjük a tejföllel, a kaporral és kevés sóval. A csirkecombfiléket alaposan besózzuk, majd kiterítjük egy deszkán. Az egyik végükbe halmozzuk a túrós keverék egynegyedét, majd szorosan felgöngyöljük.

A felgöngyölt combokat körbetekerjük a bacon szeletekkel, hogy sütés közben is jól egyben maradjanak. Egy jénai tál aljára kevés olívaolajat csorgatunk, majd belehelyezzük a töltött húsokat. Alufóliával lefedve 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd a fóliát levéve további 10 percig grillezzük, hogy a bacon ropogós, pirosra sült legyen.

Barna rizzsel tálaljuk, de ízlés szerint friss salátával vagy párolt zöldségekkel is kínálhatjuk.

Tipp

A töltelék ízét gazdagíthatjuk reszelt sajttal vagy apróra vágott újhagymával. Ha szeretnénk pikánsabb változatot, a túróba kevés fokhagymát vagy chilipelyhet is keverhetünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kjucus
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is