Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Karajszelet: személyenként 1 szelet csontos fehér karaj szeletenként 1-1 gerezd zúzott fokhagyma só frissen őrölt bors pirospaprika olaj Lecsós csirkemáj: 50 dkg csirkemáj 1 nagy vöröshagyma 2 húsos zöldpaprika 2 paradicsom 2 gerezd fokhagyma só bors pirospaprika olaj Elkészítés: Karajszelet készítése: A fűszereket összekeverjük a zúzott fokhagymával, 2-3 kanál olajat keverünk hozzá, majd rákenjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.04.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

Karajszelet:

  • személyenként 1 szelet csontos fehér karaj
  • szeletenként 1-1 gerezd zúzott fokhagyma
  • frissen őrölt bors
  • pirospaprika
  • olaj

Lecsós csirkemáj:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 2 húsos zöldpaprika
  • 2 paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj

Elkészítés:

Karajszelet készítése:

A fűszereket összekeverjük a zúzott fokhagymával, 2-3 kanál olajat keverünk hozzá, majd rákenjük a hússzeletekre, és legalább fél órát hagyjuk állni.

Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, miután felforrósodott, beletesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalát átsütjük, majd kevés vizet öntve alá, fedő alatt puhára pároljuk.

A húst zsírjára sütjük, tálaláskor saját szaftjával meglocsoljuk.

Lecsós csirkemáj készítése:

Egy lábasba kevés olajat öntünk, kissé felmelegítjük, belerakjuk a csirkemájakat, vékonyan meghintjük borssal, mindkét oldalát átsütjük, majd kiszedjük egy tányérra.

A visszamaradt olajon üvegesre pirítjuk a laskára vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a paprikát, a fokhagymát és a paradicsomot, kevés vizet öntünk alá, fűszerezzük, és puhára pároljuk.

Amikor majdnem készen van, visszarakjuk a csirkemájakat, és együtt készre pároljuk.

A húst a csirkemájjal, párolt rizzsel és hasábburgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is