Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
Páchoz:
- 1 kk curry por
- 2-3 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 mk cayenne-i bors
- 0,5 dl chili szósz
- 1 ek mustár
- 4 dl tej
- só ízlés szerint
Panírozáshoz:
- 20 dkg rozsliszt
- 3-4 tojás
- 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
Sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőröztem, a forgóknál kettévágtam, és egy mélyebb tálba tettem.
Elkészítettem a pácot: a fűszereket, a chili szószt és a mustárt a tejbe kevertem, majd az egészet a combokra öntöttem, és egy napra a hűtőbe tettem.
Másnap a combokat kivettem a pácból, lecsepegtettem, papírtörlőn leszárítottam, és a szokásos módon bepaníroztam.
A combokat bő olajban, közepes lángon megsütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!