Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kárpáti borzaska recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 6 szelet csirkemell
  • 40 dkg burgonya
  • só
  • bors
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál finomliszt
  • 1 evőkanál petrezselyemzöld

A sütéshez:

  • 6 dl olaj

A tálaláshoz:

  • 2 dl tejföl
  • 15 dkg sajt

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.

A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük.

A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített olajban lassú tűznél kisütjük.

Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/karpati-borzaska-3/