Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Kolozsvári gombás máj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felmelegített olajba beletesszük a kis kockára vágott szalonnát. Ha kezd pirulni, rádobjuk a szeletekre vágott hagymát és a gombát. Sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. A vajon megpirítjuk a májat, majd belerakjuk a raguba és összemelegítjük. A lisztet a tejföllel összekeverjük és behabarjuk. Tálalhatjuk nokedlivel, tésztával vagy rizzsel is.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.12.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A felmelegített olajba beletesszük a kis kockára vágott szalonnát. Ha kezd pirulni, rádobjuk a szeletekre vágott hagymát és a gombát. Sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. A vajon megpirítjuk a májat, majd belerakjuk a raguba és összemelegítjük. A lisztet a tejföllel összekeverjük és behabarjuk. Tálalhatjuk nokedlivel, tésztával vagy rizzsel is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is