Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kacsa

Szárnyas receptek

Konfitált kacsacomb és mell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A combok és a kacsamellek bőrét beírdaljuk és sózzuk, borsozzuk. Előveszünk egy kacsasütő tálat, kizsírozzuk, majd a combokat és a kacsmelleket bőrös felükkel lefelé belerakjuk és keves vizet öntünk rá. Lefedjük és 180 fokos sütőbe toljuk kb 2 órára. Ha megpuhult a kacsa, akkor levesszük a kacsatál tetejét és zsírjára sütjük, a húsok mind két […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.12.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A combok és a kacsamellek bőrét beírdaljuk és sózzuk, borsozzuk.

Előveszünk egy kacsasütő tálat, kizsírozzuk, majd a combokat és a kacsmelleket bőrös felükkel lefelé belerakjuk és keves vizet öntünk rá.

Lefedjük és 180 fokos sütőbe toljuk kb 2 órára.

Ha megpuhult a kacsa, akkor levesszük a kacsatál tetejét és zsírjára sütjük, a húsok mind két oldalát lepirítjuk.

Amíg sül a kacsa, addig elkészítjük a salátát. Veszünk a nagyobb jénait, beleöntjük leszűrt a mexikói keveréket, a kukoricát, a kockára vágott almát és az uborkát, majd csipet sóval megszórjuk.

Elkészítjük a majonézes öntetet. A majonézet, a mustárt és a tejfölt összekeverjük, majd ráöntjük zöldségkeverékre és alaposan összekeverjük az egészet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is