Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Körtés pulykaragu petrezselymes árpagyönggyel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg pulykamell 3 körte 3 ág kakukkfű 1 kk méz 1 mk fahéj 1 ek olívaolaj fél csokor petrezselyem 20 dkg árpagyöngy (gersli) só, bors 1 kk vaj Elkészítése: A gerslit feltesszük dupla mennyiségű vízbe főni. Mikor felforrt, mérsékeljük a lángot, fedőt teszünk rá és kb 20 perc alatt puhára főzzük, mint a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
bluesun
Beküldte: 2014.12.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg pulykamell
  • 3 körte
  • 3 ág kakukkfű
  • 1 kk méz
  • 1 mk fahéj
  • 1 ek olívaolaj
  • fél csokor petrezselyem
  • 20 dkg árpagyöngy (gersli)
  • só, bors
  • 1 kk vaj


Elkészítése:

A gerslit feltesszük dupla mennyiségű vízbe főni. Mikor felforrt, mérsékeljük a lángot, fedőt teszünk rá és kb 20 perc alatt puhára főzzük, mint a rizst.

A petrezselymet apróra vágjuk, a vajon megfuttatjuk, összeforgatjuk a puha árpagyönggyel.

A pulykát csíkokra, a körtét kis kockákra vágjuk. Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben, rádobjuk a húst. Kevergetjük, míg kifehéredik, majd ekkor hozzáadjuk a körtét, kakukkfűleveleket, fahéjat és mézet.

Még kb 10 percig sütjük, időnként megkeverve.

Tálaláskor egy adag árpagyöngyöt szedünk tányérra és a körtés raguval körítve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
bluesun
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is