Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Krémsajtos csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 400 g csirkemell (filézett) 200 g natúr krémsajt 150 g reszelt sajt 200 ml főzőtejszín 2 tojás só őrölt bors Elkészítése: A vastagabb csirkemellet hosszában kettévágjuk, megízesítjük sóval és őrölt borssal, majd a felvert tojásba mártjuk. Egy jénai tálat kikenünk a krémsajt felével. Erre szórjuk a reszelt sajt felét. Szorosan egymás mellé fektetjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2013.11.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 400 g csirkemell (filézett)
  • 200 g natúr krémsajt
  • 150 g reszelt sajt
  • 200 ml főzőtejszín
  • 2 tojás
  • őrölt bors


Elkészítése:

A vastagabb csirkemellet hosszában kettévágjuk, megízesítjük sóval és őrölt borssal, majd a felvert tojásba mártjuk. Egy jénai tálat kikenünk a krémsajt felével. Erre szórjuk a reszelt sajt felét. Szorosan egymás mellé fektetjük a tojásos csirkemell szeleteket és meghintjük a maradék reszelt sajttal. A reszelt sajtot egy kicsit rányomogatjuk a húsra. A maradék krémsajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, sóval, borssal ízesítjük, majd ráöntjük a sajtos húsra. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 60 percet sütjük. Párolt rizzsel, főtt burgonyával, sült krumplival tálaljuk.

[box style=”info”]3 felnőtt férfinak vagy 4 nőnek (vagy gyereknek) elég ez a mennyiség… talán! 😀
[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is