Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Krémsajtos pulykarolád recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 80 dkg pulykamell filé
  • 8 szelet gépsonka
  • 2 db tömlős sajt
  • 2 szál újhagyma
  • 2 db kaliforniai paprika
  • só
  • őrölt fehérbors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • étolaj

Elkészítése

A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk, majd óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

Kiterítünk egy darab alufóliát, amit vékonyan megolajozunk, majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát beborítjuk sonkaszeletekkel, megkenjük krémsajttal, és rátesszük a csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst óvatosan felgöngyöljük, majd szorosan az alufóliába csavarjuk.

A tekercset előmelegített sütőben, a rácsra helyezve kb. 50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd kicsomagoljuk és szeleteljük. Burgonyapürét készítettünk mellé.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/kremsajtos-pulykarolad/