Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Kurkumás csirkeérmék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kisebb méretű csirkemell filé 2 csipetnyi kurkuma ízlés szerint só, frissen őrölt bors 2 ág kakukkfű 2 evőkanál olívaolaj diónyi vaj fél dl fehérbor Elkészítése: A filét megmossuk, a vizet leitatjuk a húsról, félbe vágjuk, majd keresztben 3-4 cm széles szeleteket vágunk belőle. Fűszerezzük sóval, borssal, meghintjük kurkumával és rálocsolunk egy evőkanál olívaolajat. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
birosari
Beküldte: 2016.11.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kisebb méretű csirkemell filé
  • 2 csipetnyi kurkuma
  • ízlés szerint só, frissen őrölt bors
  • 2 ág kakukkfű
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • diónyi vaj
  • fél dl fehérbor

Elkészítése:

A filét megmossuk, a vizet leitatjuk a húsról, félbe vágjuk, majd keresztben 3-4 cm széles szeleteket vágunk belőle.

Fűszerezzük sóval, borssal, meghintjük kurkumával és rálocsolunk egy evőkanál olívaolajat. Jól beleforgatjuk és 20-30 percig pihentetjük.

A serpenyőbe öntjük a maradék olajat, beleteszünk két friss kakukkfűágat, amikor forró a serpenyő beletesszük a húst. Mindkét oldalát elősütjük (oldalanként 2-3 perc), majd rátesszük a vajat, beleöntjük a bort és fedő alatt pároljuk kb 5-6 percig.

Forrón tálaljuk.

Én most padlizsánraguval kínáltam. Recept: http://localhost/receptneked.hu/edes-sutemenyek/padlizsan-ragu/

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is