Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 csirkemell filé 3 ek kókuszzsír 1 ek kurkuma 2 gerezd fokhagyma só bors A karfiol rizshez: 1 kisebb fej karfiol 2 ek kókuszzsír 1 csomag friss petrezselyemzöld só cayenne bors Elkészítése: A csirkemellet kockára vágjuk, a fokhagymát sajt reszelőn lereszeljük és a többi fűszerrel jól összekeverjük. A kókuszzsíron, fedő alatt, néhányszor átkavarva készre […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Bodnár Éva
Beküldte: 2017.02.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell filé
  • 3 ek kókuszzsír
  • 1 ek kurkuma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só bors

A karfiol rizshez:

  • 1 kisebb fej karfiol
  • 2 ek kókuszzsír
  • 1 csomag friss petrezselyemzöld
  • cayenne bors


Elkészítése:

A csirkemellet kockára vágjuk, a fokhagymát sajt reszelőn lereszeljük és a többi fűszerrel jól összekeverjük.

A kókuszzsíron, fedő alatt, néhányszor átkavarva készre sütjük.

A karfiolt rózsákra szedjük és aprító gépben rizsszem nagyságúra daraboljuk. Egyszerre csak 3-4 rózsát tegyünk a gépbe, így nem töri össze a gép a karfiolt.

Egy öntöttvas serpenyőbe tesszük a kókuszzsírt, ráöntjük az összeaprított karfiolt, megsózzuk, borsozzuk és fedő alatt néhány percig pároljuk.

Utána levesszük a fedőt, rárakjuk az összevágott petrezselyem zöldet és 2-3 percig még ezzel is pirítjuk.

[box style=”info”]Bő fél óra alatt egy nagyon finom, ráadásul tök egészséges ételt varázsolhatunk az asztalunkra.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Egészséges ételek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bodnár Éva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is