Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Lecsós csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát felszeleteljük, a szélüket bevagdaljuk, és ropogós pirosra sütjük. A pörcöket kivesszük, és félretesszük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, majd megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk a feldarabolt csirkét. Néhány percig pirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a kicsumázott, karikákra vágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Az egészet megsózzuk, lefedjük, és lassú tűzön […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát felszeleteljük, a szélüket bevagdaljuk, és ropogós pirosra sütjük. A pörcöket kivesszük, és félretesszük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, majd megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk a feldarabolt csirkét. Néhány percig pirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a kicsumázott, karikákra vágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Az egészet megsózzuk, lefedjük, és lassú tűzön puhára pároljuk.

Amikor a hús már majdnem megpuhult, beletesszük a maradék karikákra vágott zöldpaprikát is. Tálaláskor a melegen tartott, ropogósra sütött szalonnaszeletekkel koronázzuk a kész ételt.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is