Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát, majd rászórjuk a fűszerpaprikát és sót ízlés szerint, majd hozzáadjuk combokat és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és lefedve főzzük. Mikor félig megpuhult a hús, akkor öntjük rá a lecsót és készre főzzük. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a lecsós csirkéhez keverjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.04.25.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát, majd rászórjuk a fűszerpaprikát és sót ízlés szerint, majd hozzáadjuk combokat és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és lefedve főzzük.

Mikor félig megpuhult a hús, akkor öntjük rá a lecsót és készre főzzük.

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a lecsós csirkéhez keverjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is