Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Liba

Szárnyas receptek

Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg libamáj 4 db nagyobb savanykás alma 10 dkg gesztenye massza 40 dkg burgonya tej teavaj só bors Elkészítése: A libamájat megtisztítom, sózom, borsozom és serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütöm. Közben az alma csutkáját kivágom és felkarikázom. A burgonyát sós vízben puhára főzöm. A leszűrt burgonyából a szokásos módon pürét készítek, de bele […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
brita
Beküldte: 2013.11.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg libamáj
  • 4 db nagyobb savanykás alma
  • 10 dkg gesztenye massza
  • 40 dkg burgonya
  • tej
  • teavaj
  • bors


Elkészítése:

A libamájat megtisztítom, sózom, borsozom és serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütöm. Közben az alma csutkáját kivágom és felkarikázom. A burgonyát sós vízben puhára főzöm. A leszűrt burgonyából a szokásos módon pürét készítek, de bele keverem a gesztenye masszát is.

A libamáj vissza maradt zsírján átsütöm az alma karikákat is. Tálalásnál a libamájat és az alma karikákat felváltva teszem a tányérra, a pürét gombócokban tálaltam.

[box style=”info”]Használhatunk friss gesztenyét is, akkor előbb meg kell főzni majd pürésíteni a gesztenyét. Mivel ez inkább elő étel, nem kell túl sokat tálalni belőle.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
brita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is