Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Macisajtos töltött csirkemell recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 darab csirkemellfilé
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db kápia paprika
  • 2 szál újhagyma
  • 4 cikk medvesajt
  • 8 szelet bacon
  • só
  • őrölt fehérbors

A panírozáshoz

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez

  • étolaj

Elkészítése

A paprikákat és az újhagymát apróra vágjuk. A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk és enyhén megsózzuk.

Az apróra vágott paprikát és újhagymát elkeverjük a macisajttal, majd sóval és borssal ízesítjük.

Minden hússzeletre két-két csík bacont fektetünk, majd a töltelékből a szelet egyik felére teszünk egy adaggal. Ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő, közepesen forró olajban aranybarnára sütjük.

Köretként szalmaburgonyát és friss salátát kínálunk mellé.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/macisajtos-toltott-csirkemell/