Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Magyaros göngyölt csirkecomb filé recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 4 szelet trappista sajt
  • 1 szál parasztkolbász
  • 2 hegyes erős paprika
  • só
  • szárnyas fűszerkeverék


Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika kolbászt és 1-2 szelet paprikát.

A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.

Köretnek friss salátát készítettem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/magyaros-gongyolt-csirkecomb-file/