Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg csirkeszárny, és comb 1 kanál só 1 kávéskanál őrölt bors 1 kanál pirospaprika 1 csipet szárított chili 2 kanál étolaj 1 csipet kakukkfű 1 pohár sör Elkészítése A csirkét megtisztítjuk, átmossuk. Sóval, őrölt borssal, őrölt pirospaprikával és darált, szárított csilipaprikával, vagy őrölt csípős paprikával bedörzsöljük. Sütőtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk és olajat aláöntve, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg csirkeszárny, és comb
  • 1 kanál só
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 kanál pirospaprika
  • 1 csipet szárított chili
  • 2 kanál étolaj
  • 1 csipet kakukkfű
  • 1 pohár sör


Elkészítése

A csirkét megtisztítjuk, átmossuk.

Sóval, őrölt borssal, őrölt pirospaprikával és darált, szárított csilipaprikával, vagy őrölt csípős paprikával bedörzsöljük.

Sütőtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk és olajat aláöntve, először fólia alatt, később a fóliát levéve, megsütjük.

Ha a bőrét ropogósra szeretnénk sütni, kevés sörrel is meglocsolhatjuk, a sütés vége felé.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is