Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Májgombóc vagy galuska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat megtisztítjuk. A kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk. A kissé kihűlt hagymát a májjal, tojással, sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyemmel együtt turmixgépbe tesszük. Miután simára dolgoztuk, hozzákeverjük a zsemlemorzsát, hogy sűrűbb állagot kapjunk. Legalább fél órát pihentetjük, majd ellenőrizzük az állagát, és ha szükséges, még adunk hozzá zsemlemorzsát. Galuska esetén kanállal szaggatjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.07.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat megtisztítjuk.

A kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk. A kissé kihűlt hagymát a májjal, tojással, sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyemmel együtt turmixgépbe tesszük. Miután simára dolgoztuk, hozzákeverjük a zsemlemorzsát, hogy sűrűbb állagot kapjunk.

Legalább fél órát pihentetjük, majd ellenőrizzük az állagát, és ha szükséges, még adunk hozzá zsemlemorzsát.

Galuska esetén kanállal szaggatjuk forrásban lévő levesbe vagy vízbe, ha gombócot szeretnénk, akkor vizes kézzel formázzuk meg őket a kívánt méretre.

Körülbelül 20 perc alatt megfőnek. Kiválóan illik húslevesekhez és zöldséglevesekhez is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is