Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Májpástétom recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 vöröshagyma
  • 5-6 ek kacsazsír
  • só
  • bors
  • majoránna ízlés szerint


Elkészítése:

A hagymát finomra aprítjuk, 1 ek zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra darabolt májat.

Borssal, majoránnával fűszerezzük. Mikor megpuhult, belekerül a sót is, és 1-2 ek zsír hozzáadásával botmixerrel pépesítjük.

Jól záródó, frissen tartó tálkába kanalazzuk, és tetejére olvasztott kacsazsírt öntünk.

Friss zöldségek és ropogós kiflik mellé finom kence.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/majpastetom-4/