Elkészítése
A tepsit alufóliával kibéleljük, majd a megtisztított csirkecombokat besózzuk, és egymás mellé fektetjük a tepsibe.
Egy kisebb tálban összekeverjük a paradicsompürét, a zúzott fokhagymát, a mézet, a kakukkfüvet, az olívaolajat, valamint ízlés szerint frissen őrölt borsot. Ezzel a páccal alaposan bekenjük a csirkecombokat, majd letakarva, hűvös helyen egy órán át pihentetjük.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük, és a bepácolt húst középső rácson addig sütjük, amíg kívül aranybarna mázat nem kap, belül pedig omlós és szaftos lesz.
Burgonyakörettel és paradicsomsalátával tálaljuk.
Tipp
A páchoz adhatunk kevés csípős paprikát vagy szójaszószt is, ha pikánsabb ízeket szeretnénk. A sütés végén érdemes a combokat pár percig grillezni, hogy a máz szép fényes és enyhén karamellizált legyen.
