Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Mediterrán tepsis csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 csirkecomb (Én csak felsőcombot használtam) 2 citrom 1 evőkanál vaj 3 mogyoróhagyma 15 dkg zöld olajbogyó 2 zöld paprika 1 teáskanál kaukkfű 2 babérlevél só, bors olaj Elkészítése: A csirkecombokat megtisztítjuk, majd forró olajban hirtelen megpirítjuk mindkét oldalát. Egy jénait kikenünk vajjal, majd beletesszük a felszeletelt paprikát, mogyoróhagymát és olajbogyót. Ráhelyezzük a combokat, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.05.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb (Én csak felsőcombot használtam)
  • 2 citrom
  • 1 evőkanál vaj
  • 3 mogyoróhagyma
  • 15 dkg zöld olajbogyó
  • 2 zöld paprika
  • 1 teáskanál kaukkfű
  • 2 babérlevél
  • só, bors
  • olaj

Elkészítése:

A csirkecombokat megtisztítjuk, majd forró olajban hirtelen megpirítjuk mindkét oldalát.

Egy jénait kikenünk vajjal, majd beletesszük a felszeletelt paprikát, mogyoróhagymát és olajbogyót. Ráhelyezzük a combokat, majd fűszerezzük. A két citromot karikákra vágjuk, majd a hús mellé tesszük.

Egy kevés olajat öntünk rá és 180 fokon 35-40 percig sütjük. Időnként megforgatjuk, hogy tökéletesen átsüljenek a húsok.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is